iamelsewhere

Fynd!

Publicerad 2009-05-22 20:13:33 i Allmänt,

I onsdags gick jag en sväng på Söder efter jobbet. Hamnade på Myrorna på Götgatan och fyndade dessa fina ljusstakar för 30 spänn. De passade utmärkt i fönstret i vårt sovrum på landet.
Eftersom vi inte har el i vårt torp så går det åt många stearinljus vill jag lova...tur att IKEA har storpack :)


Hotell Alexandra i Loen, Norge

Publicerad 2009-05-19 20:05:49 i Allmänt,

Vi kom hem igår kväll efter en fantastisk långhelg i Norge. Rasmus norska släkt är delägare till ett jättefint hotell i Loen.
Hinner inte skriva något långt inlägg ikväll men vill i alla fall uppdatera med några fina bilder som beskriver helgen :)

 
Vi flög från Sthlm till Oslo och sedan inrikes i Norge från Oslo till Ålesund på västra sidan av Norge, vid havet! Hann med en halv dag i Ålesund och njöt bl.a. av den här utsikten! Från Ålesund är det några timmars bilkörning på slingriga norska serpentinvägar, till Loen där hotellet ligger.

Såhär fint ligger hotellet med mäktiga berg bakom...





 Utsikten från rummet!



Otroligt vacker natur! Adjektiven tog slut efter ett tag...


På väg hemåt fick vi njuta av den här utsikten som inte alls kommer till sin rätt på bild. Det måste upplevas i verkligheten!

Anledningen till att vi åkte var att hotellet firade 125-årsjubileum och den här helgen hade de också årsmöte. Vi åt härliga buffé-middagar varje dag och hann även se en glaciär, bada i hotellets pool (utomhus!), äta fin festmiddag och göra en del andra utflykter.


För er som vi veta mer om hotellet kan jag rekommendera ett besök här: Hotell Alexandra
Nu ska jag plugga lite till sen är det dags för House, te och bullar :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela