iamelsewhere

Min bästa vän idag...

Publicerad 2010-04-21 13:27:24 i Allmänt,



Har aldrig någonsin missat ett tentatillfälle... men imorse kom jag inte upp ur sängen. Hade blixtrande huvudvärk och mådde illa. Usch!
Just nu ligger jag i soffan och stirrar i taket. Illamåendet är borta men huvudvärken är fortfarande kvar. Känns ungefär som att någon kramar om mitt vänstra öga...mysigt värre.

Får helt enkelt satsa på omtentatillfället. Nya friska tag då!

Oslo imorgon!

Publicerad 2010-04-14 22:10:14 i Allmänt,

Imorgon eftermiddag tar vi tåget till Oslo! Ska till skolan på förmiddagen så därför måste jag packa klart nu och hoppa i säng.
Trevlig helg och njut av solen imorgon!

Måndag

Publicerad 2010-04-13 00:07:44 i Allmänt,

Var hemma hos mamsen ikväll och kollade igenom massa gamla fotoalbum. Har påbörjat mitt projekt med en släktvägg hemma och jag ville hitta lite bilder som jag kunde scanna in och testa att skriva ut.
Hittade denna underbara bild på min mormor och morfar! Hur fin är inte den liksom? Har en känsla av att det kommer bli en underbart fin fototvägg!

Söndag

Publicerad 2010-04-11 20:15:32 i Allmänt,

Sitter här och sliter mitt hår över metodfrågorna som skall besvaras till imorgon. Egentligen kunde jag ju ha gjort det på lovet men varför göra saker på en gång när man kan skjuta upp dom? Att jag aldrig lär mig...
Nu har jag i alla fall bara två frågor kvar!
Får se om jag kan ta mig i kragen och bli klar innan 21, då ska jag nog kolla in Wallander-filmen på TV4. Har säkert redan sett den men det lär ju visa sig.
Annars har det varit en ganska tråkig dag, spelade sista matchen för säsongen och förlorade med typ 10 poäng. Det var inte så kul, men skönt att få springa av sig lite i alla fall!
Imorgon är det dags för skolan igen efter ett långt och skönt påsklov, kanske är det därför jag är lite nere...hade precis varvat ner och nu börjar det igen.
Ser fram emot torsdag eftermiddag, då ska vi åka till Oslo igen! Hoppas på fantastiskt vårväder och en superhelg! :)


Karl Johans gate i maj 2007. Härligt väder!

Lördag

Publicerad 2010-04-10 12:17:42 i Allmänt,

Efter en riktigt lugn och skön morgon är nog dags att överge morgonrocken och hoppa i kläderna nu! Tänkte bege mig bort till Stadsmissionen vid Liljeholmen och spana lite. Har aldrig varit där så det ska bli spännande. Kollade lite på nätet och det ska vara Stadsmissionens största butik med massor av prylar till hemmet, vilket passar mig utmärkt! :)
Sedan måste jag verkligen plugga lite. Räkna lite matte och svara på tråkiga frågor till en hemtenta, usch. Men eftersom jag är världsmästare på att skjuta upp saker så har jag givetvis skjutit upp det här så mycket som möjligt...varför gör man alltid det?!
Mitt nya ledord ska bli: disciplin!
Ikväll ska jag nog pallra mig bort till S:t Erikshallen och kolla på när Rasmus spelar fotboll i Studentserien. Kommer vara supernervös att han ska ramla och göra illa handen igen...inget mer gips nu på ett bra tag tack!

Trevlig lördag allihop!

Garderobsplanering!

Publicerad 2010-04-08 22:07:52 i Allmänt,

Idag var vi på IKEA och planerade för vårt garderobsköp. Tyvärr kunde vi inte köpa garderoberna idag eftersom Rasmus hand fortfarande inte är helt återställd och det hade varit lite för tungt för mig att släpa på allt själv:)

Det här lyckades vi i alla fall komma fram till:


En bred garderob för kläder och en smalare som blir ett linneskåp för handdukar och sängkläder.
Det kommer bli fantastiskt att kunna få ordning och reda på alla kläder och äntligen städa upp inne i klädkammaren!



IKEA har satsat massor på nya lampor som drivs av solceller. Toppen tycker jag, för det innebär att vi kanske kan få en ljus tillvaro på landet eftersom vi inte har någon indragen el i huset...
Kul att de har satsat på olika modeller, både taklampor, bordslampor och "rislampor"!

IKEA imorgon!

Publicerad 2010-04-07 17:47:04 i Allmänt,

Äntligen ska vi kolla på garderober till sovrummet för jag har lyckats övertala Rasmus att vi verkligen behöver lite mer förvaring för kläder, sängkläder och handdukar.



Den fina lampan tänkte jag kolla på till våra sängbord som mysbelysning! Mattan verkar också mysig, en på varje sida om sängen var det tänkt...får se om jag får med mig Rasmus på allt det här :) Vi behöver också köpa fler ramar för jag har nämligen en vision om att rama in bilder av gamla släktingar och ha som en hel "släktvägg".
Men som sagt, vi får åka dit och diskutera saken...

Påskhelgen i bilder

Publicerad 2010-04-06 13:05:42 i Allmänt,


På skärtorsdagen åt jag och Rasmus mysig tapasmiddag. Inte så mycket påsk men gott ändå :)


På påskafton åkte jag med mina föräldrar till landet. Det var första gången för i år som vi var där. Härligt att se att huset stod kvar och ingenting var skadat eller trasigt efter vintern och all snö...Jag fick massor av vårkänslor av att vara där och vi gick runt i trädgården och synade alla husen för att bestämma vad som ska göras i vår och sommar. Mycket att fixa som vanligt, men det är bara roligt tycker jag!

Några små blommor i gräsmattan!




Syrénbuskarna hade fått knoppar! Snart är våren här!


Världens bästa hund satt på span och höll koll på sina ägor...


Eftersom det var påskafton fick jag påskägg. 2 stycken! Jag fick fina smycken från SNÖ :)


Igår var jag hemma hos mina föräldrar och hjälpte mamma att klippa hunden. Hon fick ett rejält vårbad också!
Hon är ju rätt så ullig så det brukar bli ungefär en Konsumkasse med hår....


På kvällen igår hade vi middagsgäster. Malin och Eddie kom över och vi bjöd på Rasmus goda lasagne och lite småplock till förrätt.

Jag dukade i bästa vårstil med härliga pastellfärger!

Nu är det dags att hoppa in i duschen sen blir det lite plugg. Ikväll ska jag på yoga med mamsen, det kan behövas efter allt påskgodis!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela