iamelsewhere

Posters

Publicerad 2010-06-16 20:53:31 i Allmänt,

Vi behöver verkligen något att sätta på väggarna i vardagsrummet! Vad sägs om någon/några av dessa?
Mjölk-postern är från Moderna muséets webbshop. Resten kommer från Signerat.se.
Nu ska jag äta svenska jordgubbar!

Helgens dop!

Publicerad 2010-06-14 15:59:22 i Allmänt,

Har ju varit på dop i Oslo den här helgen. Rasmus äldsta kusin har fått en liten Oscar. Världens charmigaste lilla unge! Såhär söt var han när han stod i Rasmus knä och vinglade :P

Man kan undra vem som var gladast? :)

Nu ska jag börja förbereda dagens middag, fiskgryta med curry. Vi får trevligt middagssällskap av Ullis :) Efter middagen har vi planerat en lång promenad! Det kan behövas, har inte alls haft ork/tid för att träna så mycket de senaste veckorna. Men det ska det nog bli ändring på!

Regnet det bara öser ner...

Publicerad 2010-06-11 10:18:18 i Allmänt,

Sitter fortfarande i pyjamas och stirrar ut genom fönstret på regnvädret. Fast tro det eller ej men jag längtade nästan efter en rejäl regnskur. Har haft sån himla huvudvärk de senaste två dagarna och jag är övertygad om att det beror på lågtrycket som har varit. Usch! Det känns som att någon har suttit på mitt huvud :)
Idag vid lunchtid drar vi till Oslo. Dags för dop! Rasmus äldsta kusin har fått en liten Oscar som ska döpas på söndag. Mysigt att gå på dop, det var verkligen längesen.
Ikväll får jag också återse Rasmus, han har varit i Berlin så jag har inte sett honom sen i söndags kväll. Ska bli mysigt:)
Nu borde jag sätta fart med den sista packningen och sen har jag lovat mig själv att städa lite så att det är rent och snyggt när vi kommer hem på söndag kväll. Det är så skönt tycker jag, istället för att komma hem till kaos...
Trevlig helg!
Nu är det förresten inte långt kvar tills vi åker till Frankrike! Hoppas det blir en lika bra resa som förra året!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela