iamelsewhere

Äntligen helg!

Publicerad 2011-09-30 13:36:49 i Allmänt,

Den här bilden får symbolisera vad jag ska göra i helgen. Nämligen åka till landet och göra "höstiga" saker. Plocka äpplen, städa undan inför vintern, fixa i trädgården, bära ved och helt enkelt bara vara! 



Trevlig helg!

Vill ha!

Publicerad 2011-09-26 21:43:48 i Allmänt,

Lite trist att det är 3 månader kvar till min födelsedag och att jag lever på studielån...på min önskelista står nämligen två dyra men ack så fina och välbehövliga prylar :)


Tvättmaskin från IKEA 4995:-


Vit Iphone 4.

Åh vad jag längtar efter att börja jobba och tjäna pengar!

Long time no see...

Publicerad 2011-09-06 20:03:42 i Plugg,

Tog en välbehövlig paus från bloggandet i samband med skolstart och jobb. Kände att jag behövde fokusera på annat! Förra veckan rivstartade tredje och sista året på GIH (!) med tre dagars havskajakpaddling i Stockholms skärgård. Fantastiska dagar med tre regnskurar men på det stora hela bra väder som till och med lockade till bad!

Denna vecka laddar vi och förbereder oss för kommande vecka i Abisko där fjällvandring står på schemat. På lördag kväll kliver vi på nattåget upp till Abisko för att vandra i våra vackra svenska fjäll i fem dagar. Tyvärr verkar inte riktigt vädergudarna vara med oss. Fast det är ju några dagar kvar så de hinner väl ändra sig (hoppas!). Annars blir det en blöt tillställning...




Nu ska jag plocka undan efter kvällens middag och sedan blir det fotbollslandskamp och en stor kopp te med honung för att råda bot på min rossliga hals. Lyckades givetvis dra på mig en förkylning ute i skärgården :(

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela