iamelsewhere

Oslo!

Publicerad 2011-10-26 19:52:29 i Allmänt,

På fredag åker vi till Oslo! Jag längtar efter att byta miljö, träffa alla härliga vänner och släktingar och bara mysa i vår "andra stad". Den här gången har vi bestämt oss för att lyxa till det lite extra och kommer därför att bo på Hotell Radisson Blu Scandinavia

Idag har jag klarat av veckans andra tenta så imorgon återstår bara redovisning i danskursen sedan är den här stressiga veckan äntligen slut...Hurra!
Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och krypa upp i soffan och kolla in Arga Snickaren. Sedan ska jag samla ihop mig och förbereda morgondagens redovisning.


Andas...

Publicerad 2011-10-24 16:55:41 i Plugg,

Höstens i särklass stressigaste vecka har precis rivstartat med att jag höll buggkurs igår kväll, skrev klart en lååång hemtenta imorse samt rev av ett seminarium i bollspel vid lunch idag. Nu ligger jag hemma i soffan och ska försöka läsa ut två böcker (ja jag vet...) till morgondagens seminarium som handlar om dans. På onsdag är det tenta i organisationsteori och vuxnas lärande och på torsdag har vi examination i danskursen. På fredag är det utvärdering och avslutning på momentet. Nämnde jag att jag måste andas också?

Återkommer på fredag, då har jag ett liv igen...

Lördagsmys

Publicerad 2011-10-15 22:55:37 i Allmänt,

Sitter i soffan i min mysdress med cocacola och lite saltgodis. R åkte iväg på fest men jag orkade inte följa med...helt slut efter matchen som jag spelade ikväll (tyvärr förlorade vi med 10 poäng...) och en tuff vecka med skola och jobb. Tänkte faktiskt krypa ner i sängen snart så jag orkar ta mig upp imorgon bitti i hyfsad tid för att plugga...skulle ha pluggat ikväll men energin och motivationen har helt enkelt inte infunnit sig.

En glad nyhet är att jag lämnade in stipendieansökan i skolan igår för att kunna läsa Paulúns kostrådgivarutbildning i januari. Bäst att passa på att söka stipendie nu när jag går sista året..Hoppas att jag får så mycket pengar som möjligt för kursen kostar drygt 18 000 kr...men oj vad skönt och roligt att slå två flugor i en smäll med 14 dagars utbildning och lyxliv i solen på Fuerteventura. Håll tummarna för mig! :D

Imorgon ska jag som sagt försöka plugga sedan ska vi på kalas för Victor som fyller 25 år! På kvällen hoppas jag få till en fikadejt med Aline.

Nu sängen!

Sov gott

Bild från i somras på världens bästa skrutthund som älskar att springa i buskarna som släpper massa frön som givetvis fastnar överallt... :)

Snart helg!

Publicerad 2011-10-13 20:39:23 i Allmänt,

Dagen började med att jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk :( Inte så bra eftersom min grupp och jag skulle hålla i ett seminarium på 1,5 timme idag...jag tog två tabletter och kröp tillbaka till sängen igen för att samla krafter så jag kunde ge mig iväg till skolan vid lunch. Seminariet gick strålande och vår lärare sa faktiskt att han tyckte att vi hade genomfört ett exemplariskt seminarium :D Tack för att det finns bra receptfria huvudvärkstabletter nuförtiden...vet inte vad jag hade gjort annars...
Nog om det. Imorgon har jag bara en danslektion mellan 08:00-09:30 sedan ska jag iväg för att slinga och klippa mig hos en ny frisör. Mamma har tjatat på mig i evigheter att jag ska testa hennes frisör Kate som är sååå duktig. Så nu har jag höga förväntningar och hoppas att jag blir riktigt snygg! :) Hit till Svartensgatan 7 ska jag imorgon! 
På kvällen ska vi ut till Rasmus föräldrar i Tyresö för att äta födelsedagsmiddag eftersom Rasmus mamma har fyllt år i veckan. 

En annan mycket glad nyhet är att vi äntligen har köpt en fantastiskt fin tvättmaskin! Den står på plats i vårt badrum i väntan på att en elektriker ska komma och installera den. Längtar tills vi får premiärtvätta!


RENLIG från IKEA för 4995:-

Nu ska jag krypa upp i soffan med en tallrik äppelpaj och vaniljsås!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela