iamelsewhere

Bloggsvacka...

Publicerad 2010-03-28 12:40:49 i Allmänt,

Mars månad har minst sagt varit intensiv. Jag längtar till april! Jag har en känsla av att det kommer bli en härlig vårmånad :) bort med snön och fram med solen!
För att runda av den här extremt långa vintern tänkte jag visa lite bilder från vår härliga resa till Ramundberget. 10 fantastiska dagar med massor av skidåkning, omväxlande väder, bastubad med snörullning (!) och mycket trevligt sällskap!


Mycket fina längdskidspår!


På väg upp i sittliften med turskidor.


Fina vyer!


En av dagarna var det plusgrader och riktigt klisterföre. Vi lärde oss att valla från grunden och är riktiga vallaproffs nu :)

Våffla på Ösjöstugan. Mycket gott!


Häftiga vyer uppe på kalfjället!




Här har vi lunchpaus och håller på att konstruera bivacker med vindsäckar.

Jätterolig och mycket lärorik resa! Jag har blivit en mycket bättre skidåkare, både på längden och utför!

Packat och klart!

Publicerad 2010-03-06 22:20:35 i Allmänt,

Nu har jag packat och fixat hela dagen, är helt slut. Hann med att tvätta i tvättstugan också, samt springa förbi skomakaren och handla mat. Sist men inte minst har jag också fikat med mina föräldrar. Nu har jag landat i soffan och försöker tänka igenom om jag har glömt något inför morgondagens resa. Å andra sidan, har jag glömt något så är inte det hela världen, vi ska ju bara till Ramundberget inte till världens ände...

Kommer hem igen på kvällen ons 17 mars. Är alltså borta 10 dagar. Lång tid att vara utan min älskling men nyttigt att längta lite efter varandra ibland också :) Tror dagarna där uppe kommer gå otroligt fort. Tiden går nästan alltid fort när man är bortrest.

Ha det bra så länge och på återseende den 17 mars!

Avslutar med några fina bilder från Åre-helgen...




Det var riktigt kallt så halsduken täckte hela ansiktet :)

Kan man ha vårkänslor trots snön?

Publicerad 2010-03-04 20:20:45 i Allmänt,

Idag fick jag lite vårkänslor. Vet inte riktigt varför men helt plötsligt kände jag att det skulle vara väldigt skönt om det snart blir vår. Men vädergudarna verkar ju vilja annorlunda...Snön fortsatte att yra utanför fönstret idag. Undrar när det ska sluta egentligen?
Innan det blir vår ska jag i alla fall hinna med att åka till Ramundberget med skolan. Vi åker nu på söndag den 7mars och kommer hem den 17 mars. 10 hela dagar med alpin-, längd- och turskidåkning. Kommer bli grymt! :)
Hoppas på -5 grader och strålande sol varje dag! Vi får se hur det blir med den saken...
Först och främst ska jag klara av tentan som vi har imorgon. En sak i taget!




I min våryra idag bestämde jag mig för att badrummet behöver piffas lite. Framförallt genom att plocka in lite härliga vårfärger! Alla dessa fina grejer finns på H&M Home. Får se om jag hinner förbi H&M imorgon efter tentan :) Blev väldigt sugen på det fina duschdraperiet!

Nu ska jag plugga en stund till sen ska jag vila hjärnan och lägga ner för ikväll. Jag tror stenhårt på att låta saker och ting sjunka in under natten och inte vrålplugga kvällen före en tenta. Det brukar bara bli rörigare då, i alla fall funkar min hjärna så...

Tänkte bara avsluta med att säga något om mitt dåliga samvete...den här perioden i skolan har varit något av det stressigaste jag upplevt men efter fjällresan kommer det lugna ner sig betydligt. Då är min ambition att hinna umgås med mina fina vänner som jag tyvärr har tvingats försumma under de här veckorna...
Jag lovar, efter 17 mars ska det bli ändring på detta! Jag längtar redan :) Fika, shopping, träning, middagar, långa samtal...

Trevlig torsdagskväll allihop;)

Om man fick drömma lite...

Publicerad 2010-03-02 22:02:04 i Allmänt,

...och om man hade några kronor till övers...

...skulle jag gärna vilja ha två sådana här fina lampor från Tom Dixon, hängande ovanför vårt soffbord...


...jag skulle också gärna vilja göra en kaffe latte på morgonen med hjälp av denna fina maskin! En Ascaso Dream... (finns hos Bagaren & Kocken)


...och en sån här fin röd Kitchen Aid skulle gärna få vara min assistent i köket! (Finns också hos Bagaren & Kocken)

Man kan ju alltid önska och hoppas på att man någon gång i framtiden kanske har råd med dessa godbitar! Då man inte lever på studielån...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela