iamelsewhere

Helg = Landet!

Publicerad 2011-07-29 14:05:23 i Allmänt,

Har precis slängt i mig en sallad till lunch. Nu är det dags att packa väskan och bege sig till Centralen. R och jag ska ta tåget till Strängnäs för en helg på landet! Hoppas på fantastiskt väder så att vi kan bada, det var ju så skönt sist...Håll tummarna för det! Nu måste jag packa klart och göra i ordning i köket. 





Trevlig helg!

Tyst minut

Publicerad 2011-07-25 11:50:13 i Allmänt,

Om tio minuter (12:00) kan den som vill hålla en tyst minut för att hedra offren i Norge. Jag kommer definitivt att göra det.




Sommarens nyttiga läsning...

Publicerad 2011-07-21 22:27:54 i Allmänt,

Bild lånad från Kostdoktorn.se

Hörde lite i våras om den här boken och när några i skolan läste den under terminen blev jag också sugen. Kände dock att det inte riktigt fanns tid... Men som sommarlitteratur passar den utmärkt! Jag kan ju inte bara läsa deckare...
Andreas Eenfeldt är läkare och specialist i allmänmedicin och driver bloggen Kostdoktorn.se där han skriver om LCHF-diet och mycket annat kring hälsa och kost. Boken Matrevolutionen som kom ut i år, handlar helt enkelt om att vi har blivit feta på grund av att vi har stoppat i oss för lite fett och på tok för mycket kolhydrater. Låter det intressant så kan jag verkligen rekommendera att ni läser den här boken! Jag har inte kommit så långt ännu - men än så länge har jag fått mig en riktig tankeställare...
Första kapitlet i boken kan ni förresten läsa helt gratis här om ni är nyfikna...

Nog tipsat för idag, nu är det dags för sängen. Imorgon vid lunch, packar vi våra väskor och åker ner till Tidaholm över helgen. Det ska bli mysigt!

Skryt!

Publicerad 2011-07-21 17:12:20 i Allmänt,





Inte för att skryta men nu är jag Diplomerad Massör!
När jag var i Italien hade diplom och kursintyg kommit med posten...
Tack till familjen och alla vänner som ställde upp och "donerade" sin kropp så att jag skulle kunna få ihop de praktiktimmar som krävdes :) Ett särskilt tack till min sambo - som har fått "utstå" mycket triggerpunktsletande och konstiga "onda" massagegrepp ;)
Jag har ju dessutom redan fått min första stammis så detta kan ju bara fortsätta på ett sätt - nämligen bra!
Till er som behöver en hel- eller halvkroppsmassage står jag och bänken redo i vardagsrummet - slå bara en signal så bokar vi en tid!

Oj, vad jag ligger efter...

Publicerad 2011-07-20 22:22:01 i Allmänt,

Vi har hunnit fira midsommar på landet...
... och vara i Italien i 2 underbara veckor!

När andan faller på och inspirationen infinner sig, ska jag berätta mer om min sommar hittills!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela