iamelsewhere

Åre imorgon!

Publicerad 2010-01-27 22:29:54 i Resa,

Nu ska jag packa det sista och ta en dusch samt plocka undan lite här hemma. Klockan ringer 05:20 imorgon bitti...Kommer tillbaka sent på söndag kväll. Hörs då!

Söndag

Publicerad 2010-01-24 22:08:08 i Allmänt,

Har haft en ganska lugn och skön söndag idag. Rasmus och jag var inne i stan en snabbis för att köpa bröllopspresent och handla lite mat.

Vi fikade med semlor på eftermiddagen!


Världens godaste släta bullar gör jag med hjälp av Leilas recept. Passar utmärkt att göra semlor med!
Om ni inte har hennes bok Piece of cake så köp den bums! Bästa bakboken tycker jag!



Imorgon har vi föreläsning redan klockan åtta så jag borde verkligen gå och lägga mig nu...har dugga i långfärdsskridsko också som jag pluggat till nu ikväll. Hoppas den är lätt!

Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter :)

Sov gott!

Skulle lyxa mig lite...

Publicerad 2010-01-22 11:31:18 i Allmänt,

Tänkte att jag skulle lyxa till det lite såhär på fredagsmorgonen genom att äntligen beställa ansiktsmasken från Blue Lagoon. Men då var den naturligtvis slut...stod bara att den skulle komma tillbaka inom kort...



Ska göra mig iordning nu och åka till skolan. Bara en lektion idag, musikanalys och dans...det låter ju inte alltför jobbigt :) Hörs!

Sommarlängtan

Publicerad 2010-01-21 23:12:04 i Allmänt,

Fick plötsligt en väldigt stark längtan efter våren och sommaren. Ingenting går upp mot att byta panel på huset på vårt lantställe :) Sånt som man inte uppskattar just där och då men som är förbaskat mysigt såhär i efterhand! 



Eller grillning i goda vänners lag :)



Nu ska jag stänga av datorn och vika ett ton med tvätt. Sedan sängen!
Sov gott!

Skor...

Publicerad 2010-01-21 22:19:12 i Allmänt,

Letade egentligen efter skor till det stundande bröllopet då jag snubblade över dessa:



Riktigt fina! 299 spänn på Din Sko. När snön har smält kanske?

Bra tv!

Publicerad 2010-01-21 21:37:29 i Allmänt,

det ena på SVT - Landet Brunsås (har du missat första avsnittet, kolla här)
det andra på TV4 - säsong 3 av I en annan del av Köping (avsnitten finns här)

Har förövrigt haft en ganska meningslös dag. Migrän och allmänt tung i huvudet :( Hoppas på en god natts sömn!
Imorgon är det danslektion i skolan sedan tar jag helg! Förhoppningsvis blir det nåt skoj med Pauline på kvällen, kanske middag eller after-work.

På återseende!

Söndagstrött

Publicerad 2010-01-17 12:27:11 i Allmänt,

Efter en något turbulent natt med grannbråk och tandvärk känner jag mig lite seg idag, men kaffet ska nog kunna råda bot på det.
Rasmus och jag ska strax ge oss på att sätta upp nya spotlights över köksbänken. Tur att man har en händig sambo! Sen ska vi hem till mina föräldrar och hjälpa de att flytta lite möbler samt äta god köttfärslimpa, en riktigt god husmanskost-klassiker! Ikväll har jag match, håll tummarna för en seger för det behöver vi nu!

It's a never ending story....

Publicerad 2010-01-13 21:00:46 i Allmänt,

Jag har ju seriösa problem. Kan inte bestämma mig angående valet av klänning. Ju mer jag kollar runt på nätet desto mer förvirrad blir jag. Här kommer två till som jag funderar på:
 Teatro 599:- (haléns.se)


 Vila 179:- på rea (nelly.com)

Onsdag

Publicerad 2010-01-13 15:10:47 i Allmänt,

Måste bara visa er hur otroligt snygg vår hall är! I lördags tog mamma med sig symaskinen och kom över till oss så att jag äntligen kunde sy ett draperi till vår arbetshörna. Tyget har jag suktat efter i flera år och nu fick jag det äntligen i julklapp av världens bästa föräldrar :)
Såhär blev resultatet:





Tyget heter Madmoiselle från Mairo och är designat av Lisa Bengtsson. Rekommenderar starkt ett besök på hennes hemsida för att kolla in alla fina tyger, tapeter och saker som hon har designat.

Nu ska jag pallra mig iväg till Sats för lite styrketräning!

Tisdag

Publicerad 2010-01-12 10:43:23 i Allmänt,

Gick upp onödigt tidigt imorse. Strax efter åtta. Hantverkare ska nämligen komma och titta på våra nyinsatta fönster och göra lite korrigeringar. Vi fick meddelande om att de behöver tillgång till lägenheten 07:00-18:00 och man vill ju knappast öppna dörren i pyjamas...så det var bara att pallra sig upp. Men ganska skönt när man väl är uppe och det är ju faktiskt på tiden att jag börjar vända tillbaka dygnet lite nu och vänja mig vid vanliga tider. På måndag den 18 januari börjar allvaret igen.

Stärkt av två koppar kaffe ska jag i alla fall få på mig lite kläder och ta mig över vattnet till underbara Södermalm! Min plan är att finkamma alla second hand-butiker i Sofo-området, på jakt efter en bolero/liten jacka att ha på bröllopet. Sen måste jag hem och laga middag till min hårdpluggande älskling (du kommer klara den där dumma kalkyleringen!). Senare ikväll får jag mysigt fikabesök av Pauline och Sofia :)
Ganska trevlig tisdag med andra ord...

Torsdag

Publicerad 2010-01-07 11:27:06 i Allmänt,

Den 6 februari ska vi på bröllop i Oslo. Det ska bli så kul och jag ser verkligen fram emot det men nu börjar jag få lite panik över vad jag ska ha på mig...Har aldrig varit på ett vinterbröllop förut. Är det någon som sitter inne med tips på vart man kan hitta fina klänningar så säg till! Måste även försöka hitta någon form av Bolero/liten jacka att ha över klänningen. För att inte tala om skor...hjälp!

Idag blir det en inne-dag. Dagens Att-göra-lista:

  • Tvättstugan 13-16
  • Kalka ur kaffebryggaren
  • Börja städa upp i klädkammaren
  • Slänga ut julgranen!

Första träningen ikväll efter julledigheten. Skönt att komma igång igen för på lördag har vi match...

Plintsberg i bilder

Publicerad 2010-01-03 12:23:26 i Allmänt,

Det var så obeskrivligt vackert och jag hoppas att det framgår utifrån dessa bilder!



















Jag åkte hem till Stockholm på nyårsafton och Rasmus och jag lyxade förstås med varsin hummer och champagne! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela