iamelsewhere

Massage!

Publicerad 2012-11-20 20:49:52 i Allmänt,

Idag unnade jag mig 30 minuters massage. Så himla skönt att varva ner efter förra veckan som var minst sagt fullspäckad... Nu ska jag ta en kvällsfika med nytt te och apelsiner - min stora (nyttiga!) last under vinterhalvåret :-)

Fredag

Publicerad 2012-11-10 00:08:26 i Mat & Bak,

Jag måste nog vara världens snällaste för trots att jag inte gillar choklad så gjorde jag supergoda och fina chokladfondanter till Rasmus ikväll! Receptet är Birgitta Rasmussons (domaren i Hela Sverige Bakar). Faktiskt ganska enkla att göra men det svåraste var nog att veta hur länge man skulle grädda dem för att få den perfekta krämiga kärnan... För att vara första försöket så är jag ändå nöjd :-)

Veckan i bilder!

Publicerad 2012-11-04 22:12:45 i Allmänt,

// Firade att jag fått ett jobb! // Däckbyte och fix i trädgården på landet i fredags // Köksrenoveringen rullar vidare... // Spel och trevligt sällskap hos Victor och Frida idag //

Äntligen fredag!

Publicerad 2012-11-02 20:43:06 i Inredning,

Senaste nytt från köksrenoveringen är att allt nu börjar bli klart förutom luckorna som ska lämnas in för omlackering och byte av handtag. Igår var en elektriker här och fixade med ny belysning och praktiska hörnboxar! Vi är så nöjda - dock tar ju allt alltid mycket längre tid än vad man tror... Nu blir det soffhäng och ett avsnitt av Boardwalk Empire.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela