iamelsewhere

Gummistövlar - check!

Publicerad 2010-08-31 13:15:37 i Kläder och sånt,

Idag har jag äntligen beställt ett par gummistövlar! Vill egentligen ha ett par bruna Hunter men eftersom min ekonomi inte riktigt tillåter det just nu och jag börjar bli desperat efter ett par gummistövlar så fick det bli dessa istället!
Med rabattkoden 225640 får man 40 % rabatt på valfri vara hos Ellos och dessutom något handduksset i 6 delar på köpet om man handlar för över 200 kr. Från början kostade dessa stövlar 399 :- men med rabatt endast 239,40 :-. Perfekt för min höstbudget! :) Hoppas bara att de passar bra nu...

Hemmapyssel!

Publicerad 2010-08-27 15:00:16 i Inredning,

Igår fick jag ett ryck och köpte nya gardiner och prydnadskuddar till soffan! Har länge letat efter tillräckligt långa gardiner då vi vi har 2,60 m i takhöjd och har gardinstången ända uppe vid taket. Så igår hängde dem där! Var en sväng på invigningen av "ny-gamla" Hemtex i Skrapan. Hemtex har ändrat sitt koncept och invigde därför sin omgjorda butik i Skrapan och hade naturligtvis en del bra öppningserbjudanden! Gardinerna kostade 149 kr styck så 300 spänn för ett par! Skulle kostat 500 egentligen så det var ett riktigt kap! Såhär fint blev det:



Soffkuddarna (fodralen) köpte jag på H&M Home. 39:50 kr för de glansiga och 149 kr för den med volang!


Köpte också röda gladiolius på Hötorget. Är verkligen en av mina favortblommor och de röda matchar snyggt med draperiet i hallen :)


På måndag planerar jag att gå till Fotografiska muséet. Har hört så många som har varit där så jag måste bara dit och titta. Utställningen av Annie Leibovitz finns bara kvar fram till den 19 september så jag tänkte passa på! För er som är nyfikna kan ni kika in på muséets hemsida.

Nu ska jag packa ihop lite grejer och dra till landet med föräldrarna, Rasmus och Ullis! Myshelg♥


Trevlig helg alla! Hörs igen på söndag!

Första yogapasset idag...

Publicerad 2010-08-24 23:22:00 i Träning/Sport,

...imorgon kommer träningsvärken som ett brev på posten! Jäklar vad stel man kan bli bara över en sommar.

Imorgon ska jag hem till föräldrarna och plugga där! Ska ta hand om världens bästa hund så då slår jag två flugor i en smäll och sitter där och tentapluggar. Har resttenta på torsdag morgon som jag tyvärr missade i våras då jag låg hemma i migrän. Surt att behöva vänta tills nu för att få skriva den men himla skönt när den är klar!

Imorgon kväll ska vi på kalas ute i Rönningen hos min kusin Alexandra! Trevligt att ha något att se fram emot då jag kämpar med pluggandet imorgon...

Nu är det sängen! God natt!

Fredag!

Publicerad 2010-08-20 13:14:47 i Allmänt,

Har fått en akut tandläkartid halv tre, hoppas jag får penicillin så den här skitvärken försvinner! Fort!
Sedan bär det av till landet. Den här helgen måste vi börja packa. Dessutom får vi finbesök av mina kusiner som kommer och äter grillmiddag ikväll!
Trevlig fredag!

Fynd från bakluckeloppisen

Publicerad 2010-08-19 16:03:23 i Inredning,

Här kommer lite bilder på fynden jag gjorde på bakluckeloppisen i Täby:
Den fina spegeln som jag köpte för bara 80 kr passar perfekt bredvid Stringhyllan!

Spegeln var numrerad och stämplad på baksidan och när jag googlade runt på tillverkaren så insåg jag att liknande speglar från samma tillverkare säljs på auktion för mellan 1000-3000 kr :) Jag har alltså gjort ett riktigt kap!




Imorse gjorde jag en supergod smoothie med blåbär och banan! Bästa frukosten tycker jag! Speciellt när man har ont i visdomständerna... :(

Nu ska jag göra mig iordning och åka hem till Danni! På med målarkläderna så kör vi :)

Jäkla visdomständer

Publicerad 2010-08-19 11:23:32 i Allmänt,

Har så jäkla ont i min vänstra visdomstand i nederkäken. Varvar just nu ovanstående värktabletter för att överleva...Känns det inte bättre i eftermiddag så blir det till att ringa tandläkaren...Kul!

Effektiv som sjutton!

Publicerad 2010-08-18 13:29:54 i Allmänt,

Vilken härlig förmiddag! R väckte mig vid halv tio och då satte jag genast igång att fixa! Hittills har jag hunnit:
  • Städa i klädkammaren och dammsuga där inne
  • Borrat upp spegeln (med Rasmus hjälp såklart!)
  • Dammsugit lägenheten
  • Gått ut med all återvinning
  • Flyttat bilen
  • Slagit in ett paket (till en person vars namn börjar på P...)
  • Diskat och plockat undan i köket
Sjukt effektiv förmiddag så nu tänkte jag fortsätta i samma stil då jag ska ge mig på att räkna kapitel två inför tentan...wish me luck!
Senare ikväll ska jag spela badminton med Pauline, Sofia, Johan och Jesper. Hoppas bara att vi får en bana...jag håller tummarna stenhårt!
Bild lånad från stadium.se

Pluggdag!

Publicerad 2010-08-17 12:15:23 i Allmänt,

Nu ska jag strax slänga på mig lite bekväma kläder och bege mig till Årsta bibliotek. Måste verkligen sätta igång att plugga till tentan som jag ska skriva den 26 aug. Börjar dra ihop sig nu...
Pannkakorna blev väldigt goda igår och jag upplevde att jag blev mättare på färre pannkakor så det måste ju bero på dinkelmjölet. Trots allmän mätthet så stack jag ut på en joggingtur igår kväll runt på Årstafältet. Sprang bara 3,5 km men i ganska raskt takt. Skönt att röra på sig! Rasmus kom hem som en virvelvind från jobbet, bredde några mackor och åkte direkt till säsongens första innebandyträning så jag hade tv:n för mig själv hela kvällen :)
Ikväll blir det en sväng till Willys också, måste verkligen storhandla nu. Det ekar i kylskåpet...
Känner att det här kan bli en fantastiskt rolig dag, eller vad tror ni... :P Dags att ta sig i kragen nu!

Höstens önskelista:

Publicerad 2010-08-16 15:38:36 i Allmänt,

  • Svarta smala jeans
  • Nya stövlar - bruna eller svarta
  • Gummistövlar
  • Skaljacka som står emot vind och regn!
  • Baströjor och linnen
  • Sporttop
  • Träningsbyxor, typ löparbyxor
Hur ska en fattig student ha råd med detta? Tur att jag har jobbat lite i sommar i alla fall.
Senare ska ni få se mina loppisfynd från igår! Tror kanske att jag ska ge mig på att borra ett hål så att jag kan hänga upp spegeln...får se om jag vågar. Jag vill inte vara en sådan tjej som vägrar att borra, såga, slipa m.m. Kan själv!
Fick förresten ett mycket roligt besked igår! Är så glad för din skull ♥

Bakluckeloppis

Publicerad 2010-08-15 10:59:52 i Allmänt,

Idag ska jag och mamsen på bakluckeloppis i Täby. Ska bli jätteroligt och jag hoppas kunna göra några fynd! Har laddat med en stor tallrik havregrynsgröt och kaffe!
Igår kväll åkte jag och R in till Söder och träffade Eddie och Malin och några andra ifrån "Tyresögänget". Vi tog några öl och kollade på Midnattsloppet i den tropiska värmen...puh! (Såg tyvärr inte dig Sofia, det var lite svårt när alla hade gula tröjor :P hoppas du kom i mål på en bra tid i alla fall!)
Jag var på stan en sväng på dan igår också men det var otroligt varmt så det blev en snabb runda. Hann spana in nya R.O.O.M och där fanns mycket fint att titta på! Otroligt häftiga miljöer och "rum" de har byggt upp! Fick en del presentuppslag till höstens alla födelsedagar... Annars köpte jag ny ansiktstvätt vilket sved för den är dyr, men jag lägger gärna pengar på en bra ansiktstvätt så kan man snåla in på annat :) Sen köpte jag lite tavelkrokar så att jag kunde pyssla med min släktvägg i sovrummet. Fick upp riktigt många bilder igår och jag blir förvånad över vilken bra kvalitet det blir på bilderna som jag scannar in och fixar till i Photoshop. Vi har en riktigt bra skrivare så då är det kul att fixa och trixa med bilder!
Nu är det dags att göra sig redo för loppis! Återkommer kanske ikväll om jag hinner, ska nämligen fika hos min gamla gymnasiekompis Emma! Mysigt!
Trevlig söndag!

Torsdagen!

Publicerad 2010-08-14 12:17:21 i Allmänt,

I torsdags träffade vi Pauline, Jesper, Sofia och Johan. Vi köpte mat från Kolgrillen och satte oss nere vid vattnet i Sjöstan. Sedan gick vi vidare till Trädgården och drack öl. Mycket mysig kväll ♥

Nu ska jag ta en dusch och åka ner till stan en sväng. Ska äntligen kolla in nya R.O.O.M och Svenskt Tenn! Hoppas få till en fika med R som jobbar och sliter idag...
Hörs senare!

R.O.O.M

Publicerad 2010-08-11 14:17:31 i Allmänt,

Blev så himla sugen att kolla in R.O.O.M som har öppnat igen men nu i PUB-huset. Ska höra med mamsen om hon vill hänga med efter jobbet på fredag. Är lite sugen på att kolla in Svenskt Tenn också...

Trevlig middag och trasig bil...

Publicerad 2010-08-11 12:41:36 i Allmänt,

Igår blev vi bjudna på en mycket god middag hemma hos Malin och Eddie. Verkligen lyxigt att sätta sig vid dukat bord och bli bortskämd en vardagskväll. När vi skulle hem så hann jag köra ungefär 3 minuter tills bilen dog. Vi startade om och körde vidare så dör den igen vid nästa korsning. Det var faktiskt riktigt läskigt eftersom servon lade av så ratten gick typ inte att vrida på och hela bilen bara låste sig. Vi vågade naturligtvis inte köra hela vägen hem till Årsta utan fick ställa bilen på en pendlarparkering i Trollbäcken och ta bussen hem. Vilket resulterade i att vi inte kom hem förrän typ halv två...Vaknade klockan tio idag, trött som sjutton men pallrade mig till jobbet i alla fall. Tur att jag kan bestämma mina jobbtider själv...

Ikväll ska jag träffa Danni och käka middag. Indiskt tror jag det blir:) Längtar redan! Sedan åker vi nog hem till mig och kollar fotbollen.

Nu ska vi strax äta lite lunch ute i solen!

Snart fem år ♥

Publicerad 2010-08-10 11:10:59 i Allmänt,

Den 9 september har Rasmus och jag varit tillsammans i 5 år! Det ska vi fira genom en vistelse på Södertuna slott! I vistelsen ingår eftermiddagsfika, fyrarättersmiddag, övernattning, stor frukostbuffé och tillgång till bastu, pool, tennisbana, kanoter m.m. Tror att det kan bli jättemysigt! Längtar ♥

Helgen i bilder!

Publicerad 2010-08-09 19:54:53 i Allmänt,

Efter en seg förmiddag hemma kom vi iväg vid lunchtid och mötte upp mina föräldrar för att fika på ett jättemysigt ställe som dom hade hittat! Det heter "Ekenäs Kvarn - Antikt och slikt" och ligger strax utanför Flen. Jag kan verkligen rekommendera en fika där! Supergott och billigt!

Jag åt smarrig äppelpaj!


Rasmus valde hallonpaj.



Caféet ligger i en gammal kvarn. Otroligt mysiga omgivningar!


Sötskrutten tröttnade på allt fikande så hon hämtade en fin pinne :)


Världen sötaste hund! Man kan inte tro att hon är tolv år...


På kvällen hann vi med två timmars fiske! Storfiskaren håller stolt upp sin fångst :)


Vi drog säkert upp femton abborrar men bara tre var tillräckligt stora för att spara. Resten fick simma vidare!


Igår började somliga av oss dagen med ett dopp. 20 grader i vattnet så det var helt ok.




Min älskling!



Mamma gjorde en fin utbakad fläta på mig så jag var tvungen att föreviga med en bild!


Nu ska jag ta itu med disken efter dagens middag och sedan lägga mig tillrätta i soffan med en kopp te. Det är jag värd! Är mycket nöjd med att jag orkade med en runda på gymmet efter jobbet idag :)

Trevlig måndagskväll!

Myshelg på landet!

Publicerad 2010-08-08 23:32:21 i Allmänt,

Kom hem sent efter en mysig helg på landet. Tyvärr har det varit riktigt skitväder hela tiden men vad ska man göra...vi passade i alla fall på att fiska!
Nu ska jag sova, jobb imorgon...
God natt!
Bilder från förra helgen då solen visade sig...

Äntligen helg!

Publicerad 2010-08-07 11:32:03 i Allmänt,

Hade en supermysig kväll igår hemma hos Pauline. Drack många glas vin, åt nachos, lyssnade på massa bra musik, sjöng Sing star och förstås hade vi massa tjejsnack :)
Efter en seg förmiddag ska vi nu packa ihop oss och åka till landet. Förhoppningsvis grill ikväll om det inte spöregnar. Annars blir nog en lugn dag med mys inomhus och tända ljus! R har önskat lite fiske så det ska vi nog hinna med också!
Trevlig helg!

Fredagsmys!

Publicerad 2010-08-06 15:22:09 i Allmänt,

Äntligen fredag och ännu en jobbvecka är snart slut. Ska ge mig iväg till Sickla om en liten stund och köra en runda på gymmet med Pauline! Sedan ska vi handla något gott och laga middag hemma hos henne! Sofia ansluter också så det blir som på den gamla goda tiden :) Middag och fredagsmys och förhoppningsvis ett glas rosé eller två :P

Imorgon bitti åker vi till landet. Måste passa på att åka ut på helgerna nu innan sommaren tar slut!

Trevlig helg allihop!


Bild från Norge, sommaren 2006 tror jag. Mys!

Vad är det för väder egentligen?

Publicerad 2010-08-04 13:57:17 i Allmänt,



Kanske lite av ett vädertema här på bloggen de senaste dagarna men man kan inte beklaga sig nog om vädret vi har just nu. Vad är det för skrutt? Det ska ju vara högsommarvärme och badväder nu! Jag behöver D-vitamin!

Inköp för hösten...

Publicerad 2010-08-03 18:25:52 i Kläder och sånt,

Jag insåg igår när det aldrig slutade regna, att jag verkligen behöver införskaffa mig ett par gummistövlar!
Så här kommer lite blandade stövlar som jag skulle kunna tänka mig (några är nog mer önskningar än realistiska köp...

Hunter finns bland annat på Eshoes.se och här är Hunters hemsida med alla fina modeller.
Stövlarna från Hunter är ju dock inte riktigt i min prisklass som student. Men man kan ju alltid önska sig...


Funderar på de röda höga stövlarna från Viking med snörning fram. Himla fina både i stan och på landet :)

Regnet det bara öser ner...

Publicerad 2010-08-02 15:54:20 i Allmänt,


Paraply - Cath Kidston från Asos.com

Ska snart röra mig hemåt! Ikväll blir det tacos till middag och myskväll med tända ljus och kanske en film, eller ett avsnitt av The Pacific...(om R får bestämma blir det nog det sistnämnda :P).

Annars har haft en supermysig helg på landet. Får se om jag hinner slänga in några bilder ikväll...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela