iamelsewhere

Tidig morgon...

Publicerad 2012-04-26 14:02:52 i Allmänt,

Imorse var jag uppe alldeles för tidigt för att kunna vara barnvakt till David och sedan följa honom till dagis. Efter att ha deklarerat, rivit runt i klädkammaren på jakt efter borrmaskinen (!), tvättat två maskiner tvätt och svarat på lite jobbmail så ska jag nu lägga mig och vila en stund - med gott samvete! :) Innan jag återigen tar tag i min lååånga to-do list...Ikväll ska vi på middag hos mina föräldrar och imorgon eftermiddag bär det av till Rasmus lantställe i Tidaholm - härligt med långhelg!!!

Älskar för övrigt vår tvättmaskin, den är guld värd och jag förstår ärligt talat inte hur vi klarade oss utan :)

Eftermiddagsgott!

Publicerad 2012-04-19 15:25:30 i Allmänt,

Ska hämta David från dagis i eftermiddag och vara barnvakt under kvällen. När jag hämtar honom brukar jag alltid vara beväpnad :) Satsumas och russin funkar är ett säkert kort!

Lappuggla

Publicerad 2012-04-14 15:27:06 i Allmänt,

I söndags kväll när vi var på landet hade vi den stora turen att se och få komma väldigt nära en stor Lappuggla. Superfin och så häftigt att se en sällsynt fågel som denna. Vi kan återigen konstatera att djurlivet kring vårt sommarhus är oerhört rikt. På två dagar såg vi två vildsvin (riktigt stora...), ett par rådjur, ett gäng fasaner och denna mäktiga uggla!

När vi fick syn på ugglan som satt på en gren och spanade så rusade mamma in efter kameran och stora objektivet vilket bland annat resulterade i att jag kunde knäppa bilden nedan. Jag har ju sedan tidigare någon sorts faiblesse för ugglor så givetvis har jag skickat in denna otroligt fina bild (om jag får säga det själv :P) för framkallning och förstoring. 50 x 70 cm blev den så veckans uppdrag blir att åka till IKEA för att inhandla ram :) Tills bilden är inramad och upphängd får ni en liten sneak peek... Se och njut ;)

Rent hus!

Publicerad 2012-04-13 16:01:46 i Inredning,

Igår hade vi en fönsterputsare här. Han tvättade alla fönster på 30 minuter. Förmodligen lite snabbare än vad jag och Rasmus hade klarat av :) Vi anlitade Marie's puts och städ och det kommer med Rut-avdrag kosta ca 300 kr. Såå värt det om ni frågar mig :) Och så här fint blev det:

Måla-påskägg-tävling!

Publicerad 2012-04-07 15:58:03 i Allmänt,

Igår avgjordes den årliga påskäggstävlingen hemma hos familjen Svendsen! Mitt bidrag ser ni nedan. Tyvärr blev det ingen vinst för mig...Älskar de hemmagjorda virkade små mössorna :)

Snart smäller det...

Publicerad 2012-04-07 15:09:22 i Allmänt,

Semifinal 7:7! Halsduken är på plats! Jag laddar i TV-soffan med en stor kopp kaffe. Senare ikväll ska vi på påskmiddag hos min farbror. Det blir trevligt!

Ägg!

Publicerad 2012-04-04 23:16:43 i Allmänt,

Fick påskens första (och förhoppningsvis inte sista...) påskägg idag på jobbet! Min jobbeftermiddag blev genast lite mer uthärdlig :)

Måndag

Publicerad 2012-04-02 13:55:13 i Träning/Sport,

Började denna dag med lite hemmaträning! Toppen att ha ett gummiband hemma som är enkelt och smidigt att plocka fram och tar liten plats i garderoben när det inte används. Idag fokuserade jag på armar, axlar, rygg och mage. Nu sitter jag och skriver på en uppdragsbeskrivning med åtgärder för hur en statlig myndighet kan börja arbeta mer hälsofrämjande! Spännande och lärorikt. De allra sista två kurserna vi läser nu är verkligen bra och förbereder oss på ett proffsigt sätt för vår framtida arbetsmarknad :)

Senare i eftermiddag blir det shopping och mys med Pauline på stan!

Träning = ett friskt hjärta!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela