iamelsewhere

Hasta la vista...

Publicerad 2009-06-24 21:13:24 i Allmänt,

...nu drar jag till Frankrike,  närmare bestämt Rivieran. Borta två veckor! :) Det lär bli en del bilder här när jag kommer hem! :) Ses!

Idag satt vi på första parkett!

Publicerad 2009-06-17 18:59:45 i Allmänt,



Båtarna i Volvo Ocean Race seglade förbi utanför fönstret på jobbet, så vi satt på första parkett kan man säga :)
Nu är det dags för middag på balkongen, är superhungrig efter spinning-passet. Riktigt skönt att träna, blir ett pass nästa vecka också, det kan man ju behöva efter midsommarhelgen...

Igår var vi på IKEA...

Publicerad 2009-06-04 15:21:14 i Allmänt,

...och resultatet blev detta:
         

Köpte det röda fina skåpet ur deras PS-serie till det utmärkta priset 795:- och en bokhylla i samma serie som vår tv-bänk. Vi är supernöjda, nu känns det som att vi har all förvaring som vi har saknat i vardagsrummet. Lite färg på väggen bakom soffan och en taklampa sen är det klart :)
Men det bästa av allt är att jag faktiskt har lyckats omvända Rasmus när det gäller IKEA (!) igår såg han faktiskt nästan lite nöjd ut när vi botaniserade bland de uppbyggda "inspirations-hemmen"...jag var tvungen att bita mig i läppen för att inte låta riktigt triumferande när jag frågade om han nog inte tyckte att det var lite kul trots allt, att gå på IKEA...
Jag jublade inombords men tror att jag lyckades hålla en lugn fasad utåt :)

I förmiddags hade vi också slutseminarium på vår uppsats, gick faktiskt jättebra och vi fick till och med mycket beröm. Jag hade nog föreställt mig att det skulle vara mycket värre....Så nu kan man ju i alla fall konstatera att jag är klar med första året på universitetet. Känns overkligt och tiden har verkligen gått jättefort. Återstår att se vad det blir till hösten...fortsättning följer.

Nu ska jag göra en god latte med hjälp av vår nya fina kaffemaskin som Rasmus fick när han fyllde år (så tekniskt sett så är det väl hans...) och lägga mig i soffan och läsa Elle Interiör. Första numret på min prenumeration kom idag! Har glömt hur roligt det är att prenumerera på en tidning....små glädjeämnen i livet!

Snart är det över...

Publicerad 2009-06-02 17:59:58 i Allmänt,

Igår lämnade vi in vår uppsats och på torsdag är det dags för opponering. Sen är det sommarlov!
Jag längtar tills allt är klart!
Nu väntar jag på att middagen blir färdig, korvstroganoff och sen blir det pepparkaksmuffins och jordgubbar till House.

Update lägenheten:
Vårt badrumsskåp har vi äntligen hämtat på Bygg-Ole, bara en dryg månad försenad...ska bli så skönt att få lite ordning därinne, trött på alla flaskor och burkar som ligger överallt. Sen fattas bara en snygg tvättkorg!

I vardagsrummer har vi fått upp mammas gamla Stringhylla som jag bara älskar, den matchar våra 50-talsdörrar perfekt!
 
Ska ställa upp lite fler böcker i hyllan för just nu är det bara kurslitteratur... Tavlan har Rasmus farbror målat!
 
Stig Lindberg-kannan har jag ärvt av Farmor och den fina röda Kobratelefonen är mammas gamla som tyvärr inte fungerar, men den är fin som prydnad tycker jag :)


Golvlisterna i köket är också på g så nu börjar det bli fint här :) Projekt nu i juni är att måla väggen bakom soffan, vi måste få in mer färg i vardagsrummet! Samt att få upp lite fler tavlor och städa i klädkammaren...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela