iamelsewhere

Önskningar från H&M

Publicerad 2011-05-24 21:48:21 i Kläder och sånt,


armband 49,50:-, jeansshorts 249:-, örhängen 14,50:-, skärp 179:-, scarf 29,50:-, kjol 79:-

Har dessutom insett att jag verkligen behöver köpa en svart kavaj och kanske en till i någon annan färg också :)


Puderrosa kavaj 349:-


Svart kavaj 299:-

Blir nog en shoppingrunda i helgen då jag bland annat behöver införskaffa födelsedagspresent till R som fyller år på måndag 30 maj!

1 sten från mina axlar...

Publicerad 2011-05-24 15:04:52 i Allmänt,

Igår lämnade vi in projektrapporten om Hälsoprojektet Villgott som vi genomfört i Solna med ett gäng glada pensionärer. Blev en härlig uppsats på ca 15 sidor och en jäkla massa tabeller och bilagor...Hade även redovisningar hela dagen igår. Blev lite långtråkigt efter ca 15 grupper men samtidigt kul att höra vad alla andra har haft för sig med sina grupper under våren. Imorgon är det en sista viktig lab (vi ska bland annat göra ett maxtest på cykel...hejochhå!), på fredag är det praktisk examination av massagemomentet i denna kurs och nästa onsdag den 1 juni är det tenta. Sedan sommarlov! Alltså 3 stenar kvar att lyfta av från mina axlar innan sommarlovet. Men nu ser jag minsann ljuset i tunneln, var så säkra :)

Kan också stolt meddela att min mycket duktiga R lämnade in sin C-uppsats i helgen! Bara opponering kvar sedan kan han kasta sig ut i vuxenlivet ;)

Nu ska jag ta tag i att börja titta på vad sjutton jag ska plugga på till tentan. Sedan blir det spinning klockan 17 på Liljeholmen. Senare ikväll är det Årsmöte med Bostadsrättsföreningen. Jag håller tummarna för att vi äntligen kan rösta igenom förslaget om att införa portkod! Bara inte föreningens pensionärer sätter käppar i hjulet som vanligt :P (Ni vet; "Allt ska vara som det alltid har varit.").

Om man får drömma lite...

Publicerad 2011-05-17 23:00:00 i Allmänt,

Om jag badade i pengar skulle jag gärna vilja ha två sådana här kuddar i vår soffa...
Kudde Elefant i bomull. Mönster av Estrid Ericson, 660 kr hos Svenskt Tenn.

Det här med tapeter...

Publicerad 2011-05-17 21:31:42 i Allmänt,

Hemma hos oss pågår en envis kamp om att eventuellt tapetsera en fondvägg i vardagsrummet bakom soffan och samtidigt passa på att måla om resten av väggarna. Ikväll har jag fastnat i tapetträsket, man blir ju lite smått galen. Det finns alldeles för många tapeter att välja på... Jag har i alla fall plockat fram några guldkorn som jag gärna skulle vilja se i verkligheten också. Kanske tar en sväng i helgen om jag hinner.
Tapeter från Eco Wallpaper
Denna goding är Eldblomma av Josef Frank, 470:- på Svenskt Tenn.

Tjejhelg!

Publicerad 2011-05-05 15:14:05 i Allmänt,

Om ca två timmar går tåget till Göteborg! Hurra vad roligt det ska bli! En riktig tjejhelg med shopping, god mat (längtar efter hotellfrukosten!) och party!
Är hemma igen på söndag kväll.
Så trevlig helg till alla! Det ska nämligen jag ha :)

Födelsedagsfirande

Publicerad 2011-05-03 22:30:00 i Allmänt,

I söndags fyllde Rasmus mormor 86 år! Det firades med finporslin, smörgåstårta och prinsesstårta!






Av mig och R fick hon en fin Hortensia att ha på altanen!




I sitt sovrum har hon två stycken gamla Stringhyllor som jag är lite lätt avundsjuk på...Kolla speciellt den här sista hyllan med två skjutdörrar i gröna nyanser :) Fin eller hur?


I hallen står en oerhört fin gammal TV-möbel av märket Radiola med tillhörande inbyggd radio och skivspelare. Fantastiskt fin!


Inuti skåpet ligger bruksanvisningarna och broschyren "Lär känna Er Radiola". Rolig läsning om hur man skulle bli vän med sin TV :)


Efter fikat roade vi oss med att prova gamla schyssta solglasögon :) Vad tycker ni om denna look?

Vi hade en toppensöndag hos Rasmus mormor som senare avslutades med god grillmiddag hos Rasmus föräldrar. Skönt att slippa laga mat då vi båda var rätt slitna från lördagskvällen...

Valborgshelgen!

Publicerad 2011-05-03 20:12:04 i Allmänt,















Lördagskvällen spenderade vi med Pauline och Jesper. En riktig toppenkväll som avslutades med tre timmar (!) i jacuzzin! Behöver väl inte tillägga att jag såg ut som ett russin efter det? :P

Matvrak!

Publicerad 2011-05-03 19:23:11 i Allmänt,

I söndags var vi hemma hos Rasmus mormor för att fira hennes födelsedag. Efter fikat blev vi sittande en stund och kollade i gamla fotoalbum. Hittade detta fotot som ett bevis på att min kära sambo tydligen var ett riktigt matvrak även som liten...♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela