iamelsewhere

Tentaångest...

Publicerad 2010-05-26 11:39:35 i Plugg,

nu är det dags att ta sig i kragen och plugga sista dagen innan tentan!
Imorse lämnade vi in vår färdiga B-uppsats som blev mycket bra :) så nu gäller det att fokusera på tentan imorgon. Efter det är det faktiskt sommarlov och mitt första (av tre) år på GIH är avslutat!
Tiden går verkligen fort när man har roligt. Alla kurser har väl inte varit superkul men så är det ju, vissa saker måste man bara ta sig igenom!

Mina sista pluggkrafter ska gå till följande idag:
- Lära mig 40 instuderingsfrågor om nervsystemet och hjärnan utantill...
- Gå igenom alla andra instuderingsfrågor! (cirka 40 till tror jag...)
- Räkna igenom 4 kapitel med räkneövningar om integraler, derivator, hastighet, energi, effekt m.m m.m

Hur tror ni det går? Håll tummarna för mig!

Jag älskar att hata...

Publicerad 2010-05-14 23:02:46 i Allmänt,


Mitt nya objekt heter Niklas Holmgren och är kommentator under Hockey-VM på TV6.
Lyssna på en match som han kommenterar så förstår ni nog vad jag menar... hans röst och tonläge går mig på nerverna! Mitt gamla hatobjekt var Åke Unger men han är nu utbytt!

Brickfia!

Publicerad 2010-05-09 17:31:58 i Inredning,

Idag har vi vårstädat våra cyklar. De fick sig en omgång med luft och olja, det behövdes! För att fira vårstädningen så cyklade vi till Sickla köpkvarter. Där inhandlades en Brickfia! Då undrar ni säkert vad det är för en pryl...jo det är en mycket smart hållare för fina brickor! Såhär fiffigt är det:






Brickfian finns att köpa på Designtorget och kostar 195:-

Kaffemaskinen på bilden är vår nya fina, som Rasmus har fått i för-tidig-födelsedagspresent :)
Det är en Gaggia som finns hos Bagaren & Kocken

Nu väntar jag på att världens bästa hund ska komma hit. Vi ska ha henne hos oss några dar eftersom mina föräldrar har fullt upp med jobb. Sedan väntar hemmagjord pizza till middag! Mysig söndag!

Det är mycket nu...

Publicerad 2010-05-07 12:06:56 i Allmänt,

Idag fick jag min första sovmorgon på väldigt länge och det var välbehövligt! Vi har jättemycket i skolan just nu med uppsatsskrivande och en väldigt svår mattekurs (Biomekanik och Rörelselära) som inte riktigt är min grej...
Men idag är det i alla fall fredag och vi har äntligen lite medvind med vår uppsats, annars har den här veckan tyvärr varit kantad av motgångar.

Nu ska jag slänga på mig mysdressen och plantera lite blommor på balkongen! Sen ska jag jobba lite med uppsatsen. Ikväll ska jag gå på fotboll med söta Danni och sedan ska vi hitta på något trevligt efteråt!

Härligt med fredag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela