iamelsewhere

Ett av sommarens projekt...

Publicerad 2012-08-30 21:51:10 i Inredning,

...var att äntligen bygga planteringsbänken till mamma som vi egentligen skulle ha byggt förra sommaren då vi köpte allt material. Ritningen till bänken kommer från ett gammalt nummer av tidningen Hus & Hem. Den tog ett par dagar att färdigställa då vi sågade och skruvade allt för hand men vi är supernöjda med slutresultatet!
Från det gamla dasset (som ska rivas och brännas i vinter) så räddade jag den fina gamla vattenbehållaren i plåt. Den passade utmärkt vid den nya planteringsbänken! Perfekt att ha vatten i för att skölja händerna efter blomsterplantering eller för att vattna blommorna med.

Ett lyckat sommarprojekt helt enkelt :)

Blomsterhav...

Publicerad 2012-08-30 21:28:42 i Inredning,

En bra sak med hösten är att det blir säsong för en av mina favoritblommor - Gladiolus! De gör sig extra bra i hallen i den fina svarta LOB-vasen! Igår kväll fick jag även superfina rosor av mina föräldrar som kom över på en fika :)
Färska blommor hemma är verkligen vardagslyx!

Kreativ inredning!

Publicerad 2012-08-27 20:52:17 i Inredning,

Vad gör man när alla duschdraperier man kan köpa är ca 15 cm för korta? Vi måste tyvärr ha vår stång ovanför fönstret vilket resulterar i att inga draperier passar...
Idag inhandlade jag därför ett nytt draperi på Lagerhaus med hela sångtexten till "Singing in the rain" samt ett gäng med duschdraperiringar från H&M Home.
Med hjälp av två dussin säkerhetsnålar och de nya ringarna fick jag exakt rätt längd på draperiet genom att fästa ringarna och säkerhetsnålarna i varandra. Detta är vad jag kallar riktigt kreativ inredning! Är supernöjd med resultatet och tycker att det blev väldigt effektfullt och en fin detalj med min hemgjorda "kedja" :)

Onsdagens middag

Publicerad 2012-08-15 20:44:58 i Mat & Bak,

Det finns tydligen ändå vissa fördelar med att ens sambo har semester när man själv jobbar. Idag möttes jag av denna härliga onsdagsmiddag! :)

Laddad!

Publicerad 2012-08-13 13:50:53 i Allmänt,

Är tillbaka på jobbet efter två veckors semester. Som tur är jobbar jag bara fyra dagar denna vecka för på fredag åker vi till Spanien för ytterligare en semestervecka med sol, värme, bad och goda vänner såklart! :)

Idag laddar jag för yoga direkt efter jobbet. Ska bli otroligt skönt att röra lite på sig igen efter semesterveckorna då jag förutom måleri, snickrande och trädgårdspyssel mest legat på latsidan :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela