iamelsewhere

Kvällsarbete

Publicerad 2012-10-25 18:45:15 i Inredning,

Köksrenoveringen rullar på... Igår var det dags att få dit fogen så det var bara att hoppa i snickarbyxorna igen! Rasmus var iväg en sväng och fixade med bilen så detta gjorde jag helt själv :-) Det blir så himla fint och känns verkligen som ett helt nytt kök trots att det bara är kaklet, belysningen och köksfläkten som byts ut. Återkommer med fler bilder till helgen då vi förhoppningsvis blir helt klara!

Köket!

Publicerad 2012-10-21 22:48:00 i Inredning,

Förvandlingen av vårt kök fortsätter och denna gång var det kaklet som åkte ner. Rasmus pappa har varit här hela dagen och hjälpt oss! Först knackade vi ner det gamla kaklet, ut med den hemska köksfläkten á la 80-tal och sedan dit med det nya snygga kaklet! Jag smet iväg på eftermiddagen för att spela match och när jag kom tillbaka hade de hunnit så himla långt! Tyvärr räckte inte fästmassan/bruket så imorgon ska mer inhandlas och dessutom en ny köksfläkt!

Nedan följer en bildkavalkad av förvandlingen idag. (Notera den röda och limegröna färgen som tydligen varit på köksväggen tidigare :P) Fortsättning följer...

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela