iamelsewhere

Paris!

Publicerad 2009-02-24 22:56:52 i Allmänt,

           

Hemma igen. Mamma fyllde 50 så vi packade väskorna och åkte till Paris hela familjen. Vi shoppade, promenerade, åt massa god mat (musslor, sniglar, löksoppa, fisksoppa, kalv, entrecôte, crèpes m.m.) och såg otroligt mycket! Bland annat: Eiffeltornet, Triumfbågen, Sacré-Coeur, Moulin Rouge, Utsiktstorn i Montparnasse, Notre Dame, Place de la Bastille, Place de la République, Louvren, Champs Elysées, Place du Tertre mfl. Tur att jag bestämde mig för att ta med gympaskorna, annars hade jag nog inte orkat gå så mycket som vi gjorde...Paris är enormt stort! Tack och lov finns det ett sjukt stort tunnelbanesystem och en massa olika bussar!

Kändes lite surt att landa på Skavsta och titta ut på en decimeter snö...i Paris var det faktiskt nästan vår! Runt 8-10 grader och fullt möjligt att gå i gympaskor. Fick en liten försmak på våren i alla fall.

Idag var det snabbt tillbaka till verkligheten. Introduktion och första föreläsningen på nästa kurs. Ser inte fram emot tio veckor med Metod....men det är väl nyttigt antar jag. Hann förbi en sväng på jobbet också, där var allt som vanligt. Dock lyxade vi lite med semla till fikat, det är ju faktiskt fettisdagen idag.

Efter jobbet tog vi bilen och stack till Kungens kurva, hann med att prova soffor på Stalands möbler, Bo Concept, Mio och IKEA. Hittade en favorit på Stalands men vi ska kolla Bolia också innan vi slår till. Bäst att kika på alla möjligheter.

Imorgon blir det jobb, träning och sen pub i skolan, trevligt! :)

Sov gott!

Kommentarer

Postat av: Danni

Publicerad 2009-02-25 08:52:16

härligt att du haft det bra gumman!

för övrigt suger metod... fy fan vilken tråkig kurs. snart klar med den.

kommer förhoppningsvis hem typ den 17e mars till den 22.

puss

Postat av: Pau

Publicerad 2009-02-27 01:23:19

Åh, låter som ni haft det super mysigt!

Roligt att höra att ni hade det så bra =)

Hur går flyttandet? Snart är det dags ;)

Puss å kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela