iamelsewhere

Update

Publicerad 2009-03-20 17:49:32 i Allmänt,

Känns som det är på plats med en uppdatering!
Vi har ju nämligen flyttat nu, därav min frånvaro den senaste veckan...
Flyttade i söndags och den här veckan har verkligen gått fort, det är ju redan fredag. Vi började packa exakt för en vecka sen och jag måste erkänna att jag var lite nervös för att vi verkligen skulle hinna bli klara med allt så att vi kunde flytta i söndags. Men som vanligt så löste sig allt!
Flytten gick supersmidigt, vi hade hyrt en bil, modell större från Shell för att kunna få plats med sängar, soffa, matbord, stolar, byråer, hyllor m.m. Våra föräldrar var snälla och hjälpte till plus Rasmus brorsa och kompis Daniel! Tack tack tack för att ni orkade släpa allt upp för trapporna! (Ingen hiss på nya stället och vi bor på 3:e våningen...)
Våra mammor ställde sig genast i köket och började plocka in allt i skåpen vilket var toppen! Så när kvällen kom hade vi bara 6 st kartonger kvar och de står fortfarande kvar...vi behöver göra ordning med skrivbord och hyllor i hallen först innan vi kan packa upp de sista kartongerna.
Allt gick med andra ord hur smidigt som helst och jag hann till och med promenera iväg till Ica på kvällen för att fylla på kylskåpet. Vi orkade faktiskt laga middag också och gick bara runt och njöt av allt utrymme! Helt fantastiskt med all förvaring, ett sovrum, ett stort kök (som man kan stå båda två i samtidigt och laga mat!) och ett härligt fräscht badrum. Vardagslyx kallas väl det?! :) vi har ju inte direkt varit bortskämda med sånt på sistone...

All målning som vi hade tänkt att göra är klar vilket också är jätteskönt förstås. Nu återstår golvläggning i köket och att få diskmaskinen på plats, vilket troligen blir på onsdag! :D

Har annars haft en hektisk vecka med två grupparbeten och lite jobb därimellan. Nu är det tentaplugg som gäller, ny tenta på torsdag på första metodkursen. Skönt när det är klart!

Ikväll blir det fredagsmiddag bestående av räkor, diverse plockmat och en flaska vin! Det är vi värda efter den här
flytt-veckan!

Kommentarer

Postat av: Sara

Publicerad 2009-03-20 17:52:38

Viil också flytta...till en egen lägenhet! Kika gärna in på min blogg och det skadar inte att lämna en kommentar =)

Postat av: Anonym

Publicerad 2009-03-20 17:55:40

Vill du vinna en ny mobil?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela